Tervetuloa LJK:n syyskokoukseen ja Huippuseminaariin tiistaina 18.10.!

Paikka: Scandic Grand Central Helsinki, Vilhonkatu 13 (Rautatientori).

Ohjelma:

16.00–17.00 Yhdistyksen syyskokous

17.00–19.00 Huippuseminaari: Kuinka selviydyt voittajana murroksesta – miten yritykset kääntävät uhat mahdollisuuksiksi? Mistä löytyy voittava strategia?

Tarjolla iltapalaa.

Seminaarin puhujat: 

Pirkko Harrela on UPM:n sidosryhmäjohtaja ja johtajiston jäsen. Hän vaikuttaa mm. Metsäteollisuus ry:n hallituksessa sekä S-ryhmän vastuullisuuden Advisory Groupissa ja WWF Suomen hallintoneuvostossa. Harrela on myös UPM-Kymmenen Kulttuurisäätiön hallituksen puheenjohtaja.

 

Laura Tarkka on toiminut Gigantti Oyn toimitusjohtajana vuodesta 2020. Ennen Giganttia Tarkka kasvatti Kämp Collection Hotelsin Suomen johtavaksi luksus- ja lifestylehotelliketjuksi. Brändättyjen palveluliiketoimintoja edelsi aika investointipankkiirina. Tarkalla on kokemusta eri yhtiöiden hallituksessa (tällä hetkellä L&T Oyj, Caruna, Oy Karl Fazer Ab). Tarkka on koulutukseltaan Tuotantotalouden DI (LTY) ja hänellä on myös CEFA tutkinto (Hanken).

 

Pekka Vauramo on Metso-Outotecin toimitusjohtaja. Hän toiminut aiemmin Finnairin toimitusjohtajana sekä useissa johtotehtävissä Cargotecissa ja Sandvikissa.

 

Ilmoittautuminen