Korona ja Suomen talous
– lääkkeet kriisistä nousuun?
Webinaari 20.10.2020 klo 14-15.30 

KUTSU
 
Tervetuloa LJK:n Webinaariin 20.10.2020 klo 14-15.30.

Webinaarin asiantuntija: ETLA:n toimitusjohtaja Aki Kangasharju. Akin puheenvuoron jälkeen meillä on hyvä mahdollisuus esittää kysymyksiä ja käydä keskustelua  ajankohtaisesta aiheesta. Webinaarin fasilitaattorina toimii LJK:n puheenjohtaja Ara Hopia. 

Webinaarissa käydään läpi mm:

• Koronan vaikutukset talouteen lyhyellä ja pitkällä aikavälillä
• Mihin toimialoihin korona on iskenyt pahimmin ja tulee vielä iskemään?
• Mitä pysyviä muutoksia kriisi jättää yhteiskuntaamme ja talouteemme?
• Miten kriisistä noustaan?
• Miltä Suomen talous näyttää vuonna 2021?
• Millaista tukea ja asiantuntemusta yritykset tarvitsevat kriisistä selviämiseen?

Otamme mielellään vastaan kysymyksiä joihin toivotte näkemyksiä Aki Kangasharjulta ja muilta webinaarin osallistujilta. Kysymykset voit lähettää osoitteeseen: ara.hopia@kulmia.fi

Ilmoittauduthan oheisen lomakkeen kautta. TILAISUUS ON MAKSUTON.

Aki Kangasharju

Taloustieteen tohtori, dosentti Aki Kangasharju on toiminut Elinkeinoelämän tutkimuslaitoksen toimitusjohtajana maaliskuusta 2019. Kangasharju siirtyi ETLAan Nordeasta, jossa hän toimi tutkimusjohtajana ja pääekonomistina vuodesta 2012. Ennen Nordeaa hän toimi Valtion taloudellisen tutkimuskeskuksen ylijohtajana, tutkimusjohtajana ja -professorina vuodesta 2001. Hän väitteli kansantaloustieteen tohtoriksi Jyväskylän yliopistossa 1998. Tutkijana Kangasharju vieraili mm. Massachusetts Institute of Technologyssä ja Boston Universityssä. Hän on ETLAn toimen ohella dosentti ja hallituksen jäsen Jyväskylän yliopistossa. Aiemmin hän toimi myös Tekesin johtokunnan jäsenenä.