LJK Huippuseminaari 25.11.2021

Tervetuloa LJK:n Huippuseminaariin torstaina 25.11.2021 klo 9–11.30

Seminaarin teemana on työelämän murros ja tulevaisuus.

Tilaisuus järjestetään hybridinä, voit siis valita osallistutko paikan päällä VALO Hotelli Helsingissä (aamukahvi tarjolla klo 8.30 alkaen) vai Teamsilla.

Teamsilla osallistuville lähetämme osallistumislinkin pari päivää ennen seminaaria. Ilmoittaudu ohesta mukaan!

Tilaisuus on maksuton.

Seminaariohjelma

Avaus, Huippuseminaarin tavoite ja ohjelma

 • Seminaarin juontaja, toimitusjohtaja Johanna Raiskio, Unfair Lean Marketing Oy
 • LJK:n puheenjohtaja Ara Hopia

40 vuotta työelämää – omakohtainen tarina miten liiketoiminnan logiikka ja työelämä on muuttunut, miltä tulevaisuus näyttää?

 • KTM Jussi Itävuori
 • Pohdinta ja keskustelu pienryhmissä, keskustelujen purku

Ryhmäpohdinta

Kokemukset 4+1 työviikosta

 • Toimitusjohtaja Johanna Raiskio, Unfair Lean Marketing Oy

The Fast Decade – murrosaika haastaa työn

 • Tulevaisuustutkija Ilkka Halava
  • Murrosaikana arvon tuottamisen tapa muuttuu, miten työn tekemisen tapa reagoi?
  • Mitä työn tuottavuuden kasvattamiseksi pitäisi tavoitella?
  • Miten oman johtamisen Parasta ennen -päivämäärää voi siirtää eteenpäin?
 • Pohdinta ja keskustelu pienryhmissä, keskustelujen purku

Ryhmäpohdinta

Yhteenveto ja tilaisuuden päätös

Puhujat

Johanna Raiskio

Lean Start Up -ajattelun puolestapuhuja Johanna Raiskio on markkinointitoimisto Unfairin toimitusjohtaja ja toinen yrityksen perustajista. Hän on visionääri ja sparraaja, joka uskoo ihmisiin ja haluaa muuttaa tapaa, jolla luovaa työtä tehdään ja johdetaan. Johanna rakastaa liiniä ajattelua koko skaalalla liiketoimintamalleista yrityksen markkinointiin.

Kauppatieteiden maisteri Jussi Itävuori on toiminut yli 40 vuotta erilaisissa henkilöstöhallinnon ja kansainvälisen liiketoiminnan johtotehtävissä mm. Keskolla, KONEella ja Airbusilla. Itävuori on toiminut useiden yritysten hallituksissa ja osallistunut yli 20 vuotta pörssiyhtiöiden nimitys- ja palkkiotoimikuntien työskentelyyn. Hän on toiminut pitkään valtionyhtiöiden hallituksissa: 2003 – 2014 Patria Oyj:n ja 2012 – 2018 Finnair Oyj:n hallituksien jäsenenä. 2015 – 2021 hän toimi samaan yritysryhmään kuuluvien Bravedo Oy:n, Barona Oy:n ja Momentous Oy:n hallituksien puheenjohtajana. Nyt Itävuori on jäänyt kolmannen kerran eläkkeelle ja jatkaa ammatillista uraansa autokorjaamoyrittäjänä Pohjanmaalla.

Ilkka Halava

Ilkka Halava on eturivin tulevaisuustutkija, yritysvalmentaja ja suomalaisen puhujataivaan kestotähti. Yli 400 työyhteisön kokemuksella Ilkka myös tietää, miltä työn murros aidosti näyttää ja tuntuu. Hallitustyön lisäksi hän on yhdessä Mika Pantzarin kanssa kirjoittanut kolme teosta työn muutoksesta: Kuluttajakansalaiset tulevat (2010), Rytmitalous (2013) ja Kansalaisjärjestö jälkiteollisessa artistiyhteiskunnassa (2018).