Tervetuloa Liike-elämän ja johdon konsultit LJK ry:n kevätkokoukseen torstaina 3.3.2022 klo 16.30-18.15. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat.

Tapahtuma järjestetään etänä, ilmoittaudu ohesta mukaan. Lähetämme osallistumislinkin hieman ennen tapahtumaa.

Tilaisuuden alussa Tampereen yliopiston hallintotieteen professori Jari Stenvall puhuu aiheesta: ”Menneisyyden haamut sote-uudistuksessa – teemmekö samat virheet?”. Esityksessä käydään läpi kokemuksia aikaisemmista reformeista. Usein samat onnistumiset ja epäonnistumiset toistuvat reformista toiseen.

Tilaisuuden aikataulu:

Klo 16.30  Tervetuloa – LJK:n puheenjohtaja Ara Hopia
Klo 16.35  Professori Jari Stenvallin puheenvuoro ja keskustelua
Klo 17.15   LJK:n kevätkokous (jäsenille)

 


 

Jari Stenvall

Tampereen yliopiston hallintotieteen professori Jari Stenvall on intohimoinen tutkija, pragmaattinen ja realistinen kehittäjä sekä arvostettu verkostopelaaja. Hän on työskennellyt hartiavoimin edistääkseen julkisen sektorin johtamisen tutkimusta tieteenalana sekä suomalaisen yhteiskunnan ja sen hallinnon rakenteiden kehittämiseksi.

Professoriliitto valitsi hänet Vuoden Professoriksi 2022. Stenvallin toiminta professorina on esimerkki yliopistojen yhteiskunnallisesta merkityksestä. Jari Stenvallille on erityisen tärkeää monitieteellinen tutkimustoiminta, joka edistää tieteen kehitystä ja yhteiskunnallisten ongelmien ratkaisemista uusista näkökulmista.