Tervetuloa 25. 4. klo 17.00–18.30 kuuntelemaan kun prikaatinkenraali ja LJK:n hallituksen jäsen Mika Kalliomaa puhuu erittäin ajankohtaisesta aiheesta: Johtaminen kriisitilanteissa.

Mika KalliomaaMika Kalliomaa on toiminut johtajana yli 30 vuotta Puolustusvoimien eri johtamistasoilla. Nykyistä Maanpuolustuskorkeakoulun rehtoritehtävää ennen hän palveli Suomen suurimman joukko-osaston Porin prikaatin komentajana, jota hän pitää virkauransa antoisimpana ja haastavimpana tehtävänä. Prikaati oli puhdas linja-esikunta -organisaatio, mutta Mikalla on kokemusta myös virtuaaliorganisaation johtamisesta Puolustusvoimien viestintäjohtajana ja verkoston johtamisesta Valtakunnallisten maanpuolustuskurssien johtajana.

Liike-elämän johtamisesta hänellä on kokemusta usean vuoden ajalta Are Oy hallituksesta sekä yli kymmenen vuoden kokemus Deeplead Oy valmentajana lukuisissa eri yrityksissä. Webinaarissa Kalliomaa alustaa ajattelustaan erilaisista johtamisympäristöistä ja -kulttuureista sekä kriisijohtamisesta niihin liittyen.

Ilmoittaudu ohesta mukaan, lähetämme Teams-osallistumislinkin sähköpostiisi hieman ennen tilaisuutta.

Ilmoittautuminen suljettu.