Heidi GutekunstTervetuloa 24.5. klo 17.00–18.30 kuuntelemaan kun hallituksemme jäsen Heidi Gutekunst puhuu aiheesta: Johtaminen ja muutoksen läpivienti.

Suurin osa organisaatiomuutoksista epäonnistuu. Kuluneen kahden vuoden aikana liiketoimintaympäristön radikaalit muutokset ovat tehneet muutoksen johtamisesta entistä haastavampaa: kompleksisuus on lisääntynyt, tahti kiristynyt, ja läpinäkyvyys voi tuntua armottomalta.

Heidi Gutekunst on Amara Collaborationin toimitusjohtaja ja toimii valmentajana, konsulttina ja ylimmän johdon coachina. Heidi on johtanut merkittävää transformaatiota digitoimiston toimitusjohtajana ja auttanut maailmanlaajuisesti yrityksiä systeemisissä muutosprosesseissa. 

Toukokuun webinaarissa Heidi jakaa teoreettista taustaa, keissejä ja oppeja vuosien varrelta, sekä kutsuu osallistujat mukaan keskusteluun. Aiheinamme ovat muutos ja transformaatio, sekä edellytykset onnistuneelle organisaatiomuutokselle. Mitä muutoksen läpivienti vaatii johtajilta? Miten johtajan kehityksen taso vaikuttaa muutoksen onnistuneeseen läpivientiin? Miten organisaatiomuutos aloitetaan? Keskusteluissa ja keisseissä huomioidaan kolme näkökulmaa: yksilö, tiimi, sekä systeemi.

Webinaari pidetään Zoom-alustalla. Ilmoittaudu ohesta mukaan, lähetämme osallistumislinkin hieman ennen tapahtumaa.

Virittäytyäksemme muutoksen ja transformaation teemoihin, kutsumme sinut tekemään lyhyen kuvaharjoituksen ennen webinaaria. Klikkaa oheista linkkiä, ja valitse yksi kuva joka vastaa kysymykseen: Mitä transformaatio tarkoittaa sinulle?

Valitse kuva täällä: https://amara.tools/session/eymGW54Ll5AE5IGPce7I

Erityisetuja webinaariosallistujille: 

Tarjoamme jokaiselle webinaariosallistujalle juuri markkinoille tulleen Shifting Horizons itsearvioinnin maksutta. Työkalu auttaa sinua hahmottamaan tapaasi ajatella ja toimia kompleksisessa maailmassa. Loppuraportista löydät arvion tämänhetkisestä toimintalogiikastasi (kehityksellisestä tasostasi), sekä ehdotuksia oman kehityksesi tukemiselle ja transformatiivisen kapasiteettisi laajentamiselle jatkossa. Ilmoittaudu itsearviointiin mukaan täällä: https://forms.office.com/r/FiWbpY57PC

Webinaariosallistujat pääsevät halutessaan mukaan Amaran järjestämään “Transformational Leadership Through Action Inquiry, Action Logics and the GLP” -workshopiin -20% alennuksella. Workshop järjestetään 28-30 syyskuuta Helsingissä ja erikoistarjous webinaariosallistujille on voimassa kesäkuun loppuun saakka. Olethan Heidiin yhteydessä sähköpostitse, mikäli haluat mukaan (heidi@amara.fi). Workshopin tiedot löydät täältä: https://amara.fi/events/transformational-leadership-foundation-helsinki-2022/

 

Ilmoittautuminen on suljettu.