LJK:n vuosikokous pidettiin Teams-kokouksena 27. helmikuuta. Kokouksessa päätettiin, että yhdistyksen hallitus jatkaa entisessä kokoonpanossa. Hallituksen puheenjohtajana toimii Jouko Marttila ja jäseninä Ari Aalto, Heidi Gutekunst, Veli-Matti Heiskanen, Jari Hietala ja Mika Kalliomaa. Nimityslautakunnan jäseninä jatkavat Timo Silén ja Tapio Varis. Kokouksessa vahvistettiin LJK:n vuoden 2023 toimintakertomus ja tilinpäätös, joka osoittaa -16 214,95 euron alijäämää. Alijäämä johtuu pääasiassa vuoden aikana järjestetyistä webcast-tilaisuuksista, jotka lähetettiin verkossa suorana ja tallenteena.

Toimintakertomukseen ja tilinpäätökseen voi tutustua oheisista linkeistä:

Tilinpäätös 2023
Tilintarkastuskertomus 2023
Toimintakertomus 2023

Vuoden 2024 tavoitteena on jäsenmäärän kasvattaminen, missä auttaa yhteistyö Keskuskauppakamarin kanssa CMC-ohjelman toteuttamisessa. Ohjelmaan voi vielä ilmoittautua mukaan tästä: https://tapahtumat.kauppakamari.fi/cmc2024

 

Tekoäly osana strategista suunnittelua ja toimeenpanoa

Vuosikokouksessa kuultiin kokeneen strategiakonsultti Markus Westerlundin alustus tekoälystä osana strategiatyötä. Hän uskoo tekoälyn tulevan osaksi johtamista ja kaikkea liiketoimintaa niin kovaa vauhtia, että nyt on viimeistään hypättävä mukaan ja ryhdyttävä kokeilemaan erilaisten generatiivisten kielimallien käyttöä.

Markus Westerlundin esitysmateriaali löytyy tästä: Tekoäly strategiatyössä by Rdigo 27.2.2024

Jaa kirjoitus haluamallasi tavalla!