LJK:n kevätkokous pidettiin torstaina 3.3.2022.

Yhdistyksen puheenjohtajaksi valittiin Jouko Marttila, Kaiku Helsinki Oy.

Jouko on kokenut ja monitaitoinen viestinnän ammattilainen. Hän oli BBC:n, Ylen uutisten ja A-studion jälkeen perustamassa Arvopaperi-lehteä sekä myöhemmin käynnistämässä Forbes Suomea. Siinä välissä Jouko toimi pörssi- ja pankkivalvonnan viranomaisena Helsingissä ja Lontoossa sekä vastasi Suomen Pankin viestinnästä. 

Vuodesta 2009 lähtien Jouko on valmentanut eri organisaatioiden esimiehiä ja asiantuntijoita haastaviin media- ja vuorovaikutustilanteisiin sekä toiminut johdon strategisena neuvonantajana. Jouko väitteli 2016 työn ohessa valtiotieteen tohtoriksi talouspolitiikasta. Hän on mustan vyön judoka, joka harrastaa kestävyyslajeja kuten hiihtoa ja lenkkeilyä. Vapaa-aika sujuu lisäksi metsänhoidon ja kalastuksen parissa.
 
Joukon talousasioihin keskittyvä blogi löytyy osoitteesta www.taloudentulkki.com.

“On ilo ja kunnia ottaa vastaan LJK:n puheenjohtajuus. Olen ollut aiemmin mukana suunnittelemassa yhdistyksen viestintää, jossa keskeisiä tavoitteita ovat olleet jäsenmäärän kasvattaminen ja ikärakenteen nuorentaminen. Nämä tavoitteet säilyvät ja niihin päästään, kun pystymme tarjoamaan jäsenistölle aitoa lisäarvoa ja hyötyä. Hallituksen tehtävänä on nyt miettiä keinoja ja tehdä uusia avauksia. Samalla pyrimme tietysti nostamaan konsultin ammatin arvostusta ja työn laatua”, Jouko kertoo.

Jouko Marttila

Jouko Marttila
jouko.marttila@kaikuhelsinki.fi, Puh. 050 5332565

Muiksi hallituksen jäseniksi valittiin: 

Ari Aalto, Manteccon Oy
Heidi Gutekunst, Amara Collaboration Oy
Veli-Matti Heiskanen, Taloushallinta Uniikki Oy
Jari Hietala, Asian Insiders Ltd
Mika Kalliomaa, kenraali, Maanpuolustuskorkeakoulun rehtori

Lisäksi kuulimme kokouksessa Tampereen yliopiston hallintotieteen professori Jari Stenvallin esitelmän aiheesta: ”Menneisyyden haamut sote-uudistuksessa – teemmekö samat virheet?”

Jari Stenvall liittoreformi2022 (PDF)

MENOVINKKI! 

Työsuojelurahasto järjestää Musiikkitalolla 6.4. tilaisuuden, jossa kerrotaan, miten tutkimushankkeissa voi hyödyntää ulkopuolisten asiantuntijoiden osaamista. 

Tilaisuudessa puhuvat Tampereen yliopiston Työelämän tutkimuskeskuksesta dosentti, tutkija Sirpa Syvänen, Aalto-yliopiston tutkimuspäällikkö Heini Ikävalko ja Emergy Oy:n Jarkko Rantanen ja Ira Leppänen. Tilaisuuden juontaa Työsuojelurahaston tutkimusasiantuntija Mikael Saarinen. Tilaisuudessa tarjotaan aamupalan lisäksi lounas. Tilaisuutta voi myös seurata streamattuna.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset tilaisuuteen viimeistään 23.3. mennessä: https://ssl.eventilla.com/6_4_2022_tilaisuus

Jaa kirjoitus haluamallasi tavalla!